Tillbakablickar: Hur jag träffade min man

Bilden är tagen då Micke och jag gifter oss i vår trädgård.

En sak som jag och min man Mikael definitivt inte har gemensamt är mitt hästintresse. Ändå har jag på sätt och vis detta intresse att tacka för att vi över huvud taget träffades. Tänk som det kan bli!

Micke och jag ”träffades” till att börja med genom att vi började chatta på Internet sommaren 2002. Ganska snart skrev Micke att hans dotter var väldigt hästintresserad och att han sökte efter någon ridskola där hon kunde börja rida. Jag var inte sen att rekommendera ”min” ridskola MCR där jag hade Décima uppstallad och föreslog lite lagom slugt att vi ju kunde träffas i stallet för att han skulle kunna bilda sig en uppfattning om ridskolan.

Väl på plats föreslog jag en långpromenad i solskenet med Décima som förkläde med tanken att om Micke verkade trist eller knepig så kunde jag snabbt avsluta det hela med att säga att Décima ville gå hem till stallet igen! Promenaden blev mycket trevlig, vi hade mycket att prata om och satt länge efteråt på en restaurang och diskuterade allt mellan himmel och jord. När Micke körde tillbaka mig till stallet där jag hade lämnat min bil undrade han om jag inte skulle ta en promenad med Décima nästa dag IGEN och jag som ALDRIG brukade gå ut på några längre vandringar med hästen överhuvudtaget (fast det visste ju inte han, ha ha) svarade blixtsnabbt att ”javisst, SJÄLVKLART ska jag och Décima gå ut på promenad imorgon igen” och Micke var sååå välkommen att följa med.

Ja, ibland är det tur att inte djur har talförmåga för Décima hade nog frågat vad jag sysslade med där vi 2 dagar i rad lullade runt med Micke i släptåg.

Men….vandringarna lönade sig i alla fall…..Micke och jag förlovade oss efter 9 månaders bekantskap (då hade vi redan hunnit köpa vårt hus) och gifte oss på min 40-årsdag den 7 oktober 2006.

En kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>