Ullared: hästshoppingens Mecka!

För ca 3 år sedan upptäckte jag GEKÅS i Ullared (www.gekas.se), ett jättevaruhus med en stor hästsportavdelning där man kan handla det mesta till häst och ryttare till otroligt låga priser.

Jag kan på rak arm inte komma på ens en handfull häst/ridsaker som jag köpt någon annanstans de senaste 2-3 åren, jo…ett träns förresten och en ridjacka och en ryktborste när jag tänker efter….

På Gekås finns mängder av olika hästtäcken, ridbyxor, schabrak, lindor, borstar, grimmor med mera i all oändlighet och allt till priser som ofta är hälften av vad sakerna brukar kosta i ridsportaffärerna i Malmö i alla fall.

Sedan 2 år tillbaka har vi som tradition på ridklubben att anordna en vår och en höst-bussresa till Ullared. Vi hyr då en buss, lastar in 50 barn och ibland deras föräldrar och shoppar loss för allt vad plånböckerna håller. Ett jätteuppskattat utflyktsmål kan jag lova!

Nästa resa går av stapeln lördagen den 3 maj, då är Archie hel(g)-ledig för både skötarna och jag är upptagna med att ekipera både honom och oss själva!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>