Min tränare Birgitta


Artikeln ovan handlar om min dressyrtränare Birgitta och publicerades i Ridsport år 2004. Jag har tyvärr fått scanna in den i 2 delar så den är mycket svår att läsa ordentligt.

Jag har nu tränat för Birgitta i ca 4 år. Jag är mycket nöjd med hennes sätt att undervisa och med det faktum att hon kommer till mig (dvs till ridskolan) på tider då de flesta tränarna fortfarande ligger i sängen och sover :=).

Det är inte bara till att ta dit en tränare när man står uppstallad på en stor ridskola där ridhusen är uppbokade under många av dygnets timmar och att slippa köra iväg med hästen är mycket värt för mig. Dels sparar jag mycket tid och en del ”bök” men det är ju inte heller gratis att träna på andras anläggningar.

Jag tränar 45-60 minuter och betalar för detta 350:–.

Jag hörde talas om Birgitta genom flera av mina tävlingskonkurrenter på den tiden då jag ägde Décima. Birgittas elever var ofta placerade i de klasser där jag deltog.

Jag hade under en period hjälp av en duktig dressyrryttare, Peter, som hjälpte mig att befästa galoppombytena på Décima. Även Peter tränade för Birgitta och var mycket nöjd och det blev till slut hans omdöme om henne som avgjorde saken. Jag har aldrig ångrat mig!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>