Internet

Om jag ska nämna en uppfinning som jag verkligen tycker har….tja….om inte REVOLUTIONERAT mitt liv…så i alla fall gjort det bra mycket trevligare på många sätt så skulle jag säga INTERNET.

Jag använder mig idag väldigt mycket av Internet och det känns som att det inte finns mycket här i världen som man inte kan få veta genom några enkla knapptryckningar.

Som jag redan nämnt tidigare träffade jag min man genom Internet för 6 år sedan (www.spraydate.se).

Kort efter att vi träffats köpte vi vårt hus efter att ha tittat i www.hemnet.se varje ledig stund.

Décima såldes genom en annons jag läst på www.bukefalos.com och Archie köptes på samma sätt.

Mina 3 senaste bilar har jag köpt av en av våra närmaste grannar: www.osterledensbil.com.

Om man vill se var jag arbetar kan man gå in på: http://komin/topplankar/forvaltningar/sdfsodrainnerstaden/individochfamilj/vuxnaochboende/sektionboende/hejaren.4.43a4266c112be0864a580001104.html

Och om man vill se var Archie bor kollar man på www.malmocivilaryttare.nu

Förutom den träning jag får genom att rida på Archie får jag välbehövlig motion på www.mastraningscenter.nu 4 dagar i veckan ungefär.

När jag inte skriver på min blogg läser jag gärna på diskussionsforumet www.ryttartorget.se
där jag varit aktiv i mer än 10 år.

Och när jag behöver goda råd om hästar i allmänhet och dressyr i synnerhet mailar jag till min goda vän Ann: www.annhammarlund.se

Annars läser jag också mycket på Svenska Ridsportförbundets hemsida, http://www2.ridsport.se/, det är via den jag anmäler mig till olika tävlingar, kollar resultat, lär mig nya dressyrprogram mm. En mycket användbar och omfattande hemsida!

Eftersom jag har fullt upp med att arbeta, ta hand om Archie, mitt hus och min man :=) så finns det inte mycket tid över till shoppning. Jag brukar avsätta 2-3 heldagar om året till detta i Ullared, www.gekas.se och efter dom inköps-turerna brukar det inte finnas mycket mer som jag behöver!

Tipsa gärna om fler trevliga hemsidor som man kan ha nytt av!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>