Veckan som gått

Förra veckan var det gassande sol varenda dag!

Jag återupptog bytesträningen och det känns som att delar av en polett i alla fall har trillat ner i skallen på min häst.

Vi invigde även kandaret och det kändes bra och okomplicerat.

Eftersom det börjar närma sig flytt till Yddinge (vi åker om knappt 2 veckor) så försöker jag beta med Archie så mycket som jag hinner (läs: ids). Vi har ju inget gräs i våra hagar (vilket nog är det jag saknar mest på ridskolan) så det blir till att sätta på grimma och longeringslina, ställa sig vid närmaste gräsplätt och stå och titta på medan Archie äter. Jag brukar försöka att ta med mig något att läsa så att tiden går fortare.

Vår egna hoppträning fortsätter och det är väldigt kul. Jag vågar nog påstå att Archie hade lyckats bra på hoppanorna med en bättre ryttare men nu är det som det är. Jag har större fallenhet för dressyren och vill inte ”hatta” för mycket med allt möjligt och då räcker inte tiden till så mycket hoppträning som JAG skulle behöva för att hålla en bättre standard.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>