Kan det ”gå troll” i en tävlingsplats?

Ja, är det möjligt och i så fall varför?

Själv har jag efter mångårigt tävlande MASSOR av plaketter/ rosetter från vissa klubbar men i princip INGA från andra även om jag besökt dom ungefär lika många gånger.Hur kan det komma sig?

Någon skulle kanske förklara fenomenet med att det blir en självuppfyllande profetia. Dvs man tänker: ”Jag placerar mig ALLTID hos Malmö Ridklubb” och så åker man dit och rider som ett proffs.Eller motsatsen: ”Usch, jag får aldrig några rosetter när jag åker till Skromberga”. Och så rider man därefter.

Fast jag tror inte riktigt på det för jag brukar snarare tänka: ”Det vore väl sjäva f..n om jag inte kunde rida ihop till en rosett hos Skromberga den här gången i alla fall”. Men inte hjälper det….Ja, konstigt är det hur som helst.

De klubbar där jag mer eller mindre kan ”rida baklänges” och ändå placera mig (gäller både hoppning och dressyr) är tex Dagstorp, Södra Sallerup och Malmö Ridklubb.Klubbar över vilka det för min del vilar en förbannelse är tex Skromberga, Örestad och Gärds.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>