Segertäcke!

Eftersom jag har tävlat i över 20 års tid har jag givetvis vunnit då och då men jag har aldrig någonsin lyckats knipa ett segertäcke förrän…IDAG!!!!

Den lille svarte lyckades besegra alla konkurrenter (24 stycken) i LB:2 och vi fick flera jättefina priser; inte bara ett stalltäcke utan även en dunk multivitaminer, en flaska flugspray (Renons) och en flaska med flytande läderrengöring.

Tävlingen arrangerades av Skabersjö ryttarförening i Skabersjö slottspark och trots att tävlingarna går på gräs så har det blivit lite av en tradition för många att åka dit. Jag har själv varit där många, många gånger med både Heron och Décima och det var där jag ramlade i en lerpöl vilken jag har berättat om i ett tidgare inlägg (Vita ridbyxor blir röda och bruna).

Detta var alltså första gången Archie tävlade på gräs (broddad) och han gick väl varken bättre eller sämre än vad han brukar. Underlaget var tämligen stenhårt pga mer än 1 månads så gott som konstant torka men det är ju lika för alla.

Fördelen med Skabersjö är att det ligger så himla nära oss; det tar ganska exakt 15 minuter att köra dit. Och eftersom jag inte red förrän 14.30 hann Archie även med den sedvanliga hagvistelsen vilket han säkert uppskattade.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Tack!

    Jag är så glad och tacksam för alla placeringar.

    Även om jag tycker att vi förtjänar dom med tanke på den träning vi lägger ner så vet jag också att hästvärlden är långt ifrån rättvis. Rätt vad det är så står man med en skadad häst eller något annat bekymmer så det är bara att njuta av varje framgångrik dag.

    Svara
  2. Anonymous

    Grattis! Segertäcke är alltid roligt att få vid en vinst. Hoppas att dina ”stallkamrater” grattade dig ordentligt. Välförtjänt vinst efter målinriktad träning.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Tack!

    Om du med ”stallkamrater” menar de jag tror du menar (de ouppfostrade människorna)så forstätter de med sin ”ser inget, hör inget, frågar inget, säger inget”-inställning. Kanske har de läst om sig själva på bloggen och bestämt sig för att ALDRIG yppa ett ord :=)?

    Skitdetsamma; de är inte så många (4) och jag får så otroligt mycket annan positiv feedback från andra i stallet. De gläds från hjärtat med mig och det känns verkligen roligt. Och jag gläds med dom (få) som tävlar för klubben (ffa ponnys), det är alltid roligt när träning lönar sig.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>