Veckan som gått

*Bytesträningen fortsatte och det går lite, lite bättre för varje gång.

* Pga ett viktigt möte på morgonen hann jag inte hoppa mer än några få (6-8 kanske) språng på min sedvanliga hoppträning- men vilka språng! Duktig gosse!

* Archie har nu provat på att tävla på gräs och resultatmässigt gick det utmärkt även om jag är tacksam över att det vanligtvis inte ordnas tävlingar på detta underlag.

*Archie har också provat på att tävla 2 dagar i rad och även detta gick hur bra som helst. Och dagen efter tävlingarna (idag) skrittade han med raska, spänstiga steg ut i hagen så jag tror inte att det stenhårda gräset påverkade honom negativt tack och lov.

* Jag lyckades (tack vare Archie så klart) för första gången i mitt liv vinna ett segertäcke.

*Jag har fått flera mycket positiva kommentarer om att läsare finner stort nöje i att läsa min blogg. Detta glädjer mig oerhört! Jag önskar mig bara ännu fler läsare och kommentarer från dessa.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emma

    Hej!
    Jag tänkte bara lämna en rad! Jag började läsa nyligen och gick bakifrån och har nu kommit fram till det senaste inlägget. Jag rider på Uppsala Ponnyklubb i Uppsala, i en dressyrgrupp, och tycker det är spännande att läsa om hur du tränar din Archie 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Tack för att du hörde av dig!

    Jag har ju en räknare på bloggen som visar hur många läsare jag har per dag/ vecka/ månad osv men det är alltid roligt att veta VEM som döljer sig bakom siffrorna.

    Hoppas du stannar kvar som läsare och får inspiration till din egen ridning!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>