Veckan som gått

Inte heller om förra veckan finns det så mycket att rapportera, i alla fall inte vad gäller det ridmässiga eftersom Archies vila fortsatte.

Dock har jag nu börjat rida så smått igen och det var både trevligt och föga förvånande att det efter 2 veckors vila bara var att svinga sig upp i sadeln och rida som om ingenting hade hänt.

Archie var inte det minsta tittig, eller busig eller ”konstig” på något annat vis heller för den delen och även om jag vet att vissa andra ryttare skulle finna en sådan häst TRÅKIG så tycker jag om det förutsägbara, i alla fall när det gäller ridningen. Livet har så mycket överraskningar i beredskap ändå så jag klarar mig gott utan en massa ”idéer” när jag rider. Jag skulle ärligt talat finna det tämligen irriterande om Archie sprang omkring och glodde på grejer, hoppade till för sådant som han sett tusen gånger, försökte bralla iväg eller göra annat som jag sett att andras hästar gör till sina ägares glädje/ rädsla/ frustration/ överseende…..välj själva…

Jag var på Mallorca nästan hela förra veckan och gjorde inte mycket annat än att ÄTA och SLÖA så det känns faktiskt skönt att ha kommit in i lite mer normala rutiner igen. Jag hoppas att Archie tycker detsamma och han ser i alla fall lika fin ut som alltid och känns som sagt bra att rida, det lilla jag har känt på honom.

Någon träning för Birgitta blir det inte denna veckan men förhoppningsvis nästa.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Hej!
    Hit hittade jag genom att googla ”sälja häst”. Fortsatte att läsa och hittade ditt inlägg om dina läsare. Håller med dig och delar dina upplevelser, Har själv valt att göra ett uppehåll i bloggandet för att jag fick så elaka kommentarer. Kommer säkert hit igen och ha en härlig sommar!
    Hälsn K (fö sittandes på jobbet 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Hej K!
    Alltid lika roligt att läsa om de olika vägarna som folk har hittat till min sida på.

    Tråkigt att du ansett dig tvungen att göra ett uppehåll i bloggandet pga elaka kommentarer.

    Tyvärr så lämnar det skrivna ordet öppet för många missförstånd och feltolkningar och även rena påhopp och elakheter. När man kan gömma sig bakom anonymitet vågar man häva ur sig saker som man inte hade drömt om att yppa IRL, det är jag tyvärr rätt så övertygad om.

    Själv överväger jag också att göra ett uppehåll i MITT bloggande inom kort, dock inte pga några elakheter utan helt enkelt för att min fantasi och inspiration börjar tryta.

    Hur det än är så är jag ”bara” knappt 42 år gammal och har aldrig haft mer än 1 häst åt gången. Således finns det gränser för vad jag har upplevt och som är värt att skriva om och intressant för andra att läsa. Det känns som att den sjö av historier jag hittills öst ur har sinat betänkligt och konstigt vore det väl annars efter snart 300 inlägg.

    Jag får se hur mycket text det blir framöver men troligen blir det en snar nertrappning och inte dagliga inlägg framöver.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>