Att bli fotograferad när man rider

Häromveckan fick jag ett roligt kort från en vän; hon ville visa hur tokigt det kan se ut ibland när man fotograferats när man rider.
Och det är något jag verkligen känner igen!
Vissa människor blir så himla bra på bild; jag tillhör INTE den skaran (tyvärr), snarare tvärtom. Om det hade funnits ett VÄRLDSMÄSTERSKAP i att se helknäpp ut på (rid)bilder så skulle jag vinna det utan tvekan.
Jag minns en gång då jag fick 4-5 bilder från en tävling på Décima av en klubbkamrat, tillika ganska duktig fotograf. Ärligt talat fattar jag inte hur hon kunde ha MAGE att ge mig korten för med lite sämre självförtroende hade jag SLUTAT rida efter att ha sett bilderna. Jag sitter GRÄSLIGT med uppdragna axlar, ser helt galen ut i blicken osv. Det hade varit bättre att hon inte hade gett mig bilderna som jag genast rev itu!
När jag och Ann (som kommenterar vissa av mina inlägg här på bloggen) diskuterade ovanstående via mail för ett tag sedan ville hon ju så klart se BILDBEVIS på hur galen jag kan se ut på foton.
Först skrev jag halvt på skämt till henne att bildbevis ej fanns att tillgå då jag så klart hade rivit itu alla komprometterande bilder men sedan insåg jag (efter att ha bläddrat igenom hundratals kort) att jag varit ganska nära sanningen.
Jag har alltså slängt alla de värsta bevisen, korten ovan tex är egentligen bara en ”mild bris” mot hur jag kan se ut.
Ofta har jag en väldigt konstig blick när jag rider :=). En ryttarkonkurrent påpekade detta i helgen och sa ”se inte så ARG ut när du rider”. Och jag var inte det minsta arg men antagligen gör jag något konstigt minspel som tolkas som detta. Hmmmm….
På bilderna ovan, som av någon anledning undgått granskningsnämnden (undertecknad) så rider jag på Archie, då 4 år i hans andra dressyrstart i juli förra året. Om jag minns rätt var vi 1 eller max 2 poäng från placering, den vilda ryttaren till trots :=)!
He he….om någon av ER har ”lustiga bilder” så är jag säker på att mina läsare (och framför allt jag som nu själv så oblygt har exponerat mig i all min gräslighet) gärna vill se dom.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>