Ryttargalan fortsätter!

Idag har turen kommit till ryttare och hästar att få sina priser och först ut är en av bloggens huvudpersoner: Arcimboldo himself!

Eftersom Archie är lite speciell så får han inte ETT pris utan flera stycken, det är han värd!

Årets Black Beauty är således Archie! Tydligen har barn i stallet uppmärksammat gossens likhet med den gamle vagns och kolgruvehästen ur böckernas och filmens värld!

Årets Svarta Hingsten är också Archie och jag måste personligen säga att JAG tycker att Archie har fler likheter med denna underbara romankaraktär är med Black Beauty. Tror också att Archie hade föredragit att galoppera i full fart (hmm…) med undertecknad barbacka på ryggen än att arbeta nere i en mörk gruva.

Årets sidförande skänkel daskar vi i högersidan på Archie så att han lär sig att flytta sig i skänkelvikning. Den bristande förflyttningen har kostat oss flera placeringar :=(.

Årets kylväska ger vi också till Archie som med sitt ISKALLA lugn har traskat genom ”eld och vatten” på olika tävlingsplatser medan många konkurrenter ”gjort i brallan” av rädsla för allt mellan himmel och jord.

Årets longeringslina kommer att glädja Archie mycket eftersom han uppenbarligen inte kan leva utan den, i alla fall inte vid lastning.

Årets servett/näsduk kommer också till stor användning och då kanske undertecknads jacka, Birks täcken och allt annat som råkar komma i vägen för Archies löddriga mun (som han bara MÅSTE torka av) får vara i fred.

Slutligen ger vi Archie årets rosettskåp så att han kan få plats med sina många rosetter som han så idogt har tjänat ihop.

Kanske skulle vi även låta Archie ta årets ärevarv eftersom han hittills, trots nästan 30 placeringar, aldrig har varit närvarande vid en prisutdelning. Han föredrar att sova i transporten och överlåter dylika ceremonier åt mer lättroade konkurrenter.

Ryttarna kan också behöva få lite priser och därför ger vi årets kavaj till den ryttare som vid Vellinge hästsportförenings tävlingar i höstas blev diskvalificerad när hon red in utan detta plagg på banan. Ryttaren trodde att det var en lokal tävling vilket det alltså INTE var.

Årets vattenflaska ger vi alla ryttare som tävlade hos Trelleborgs ryttarförening i somras då det var ungefär tusen grader varmt utomhus (och tävlingen var inomhus).

Årets regnrock ger vi till alla de stackare som intet ont anande åkte till Tågarp i somras och möttes och drabbades av KONSTANT hällregn under precis hela utomhustävlingen.

Årets telefon är en lämplig gåva till alla ryttare som struntar i att dyka upp på tävlingsdagen och inte ens kan höra av sig för att meddela detta (kanske saknar de just en telefon?).

Årets pannlampa uppskattas säkert av alla som inte har samma möjligheter som undertecknad att rida i ett fint ridhus eller sluta tidigare på jobbet för att hinna rida innan mörkret lägrar sig.

Slutligen skänker vi årets mobila spegel (när någon börjar saluföra sådana) till undertecknad som i somras, utan tillgång till detta hjälpmedel upptäckte hur mycket hon tyckte om att spegla sig!

Nu börjar galan lida mot sitt slut men imorgon ska vi dela ut lite blandade priser till både folk och fä!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>