Underbara bilder och roliga filmer, NOT!!!!

Hmmm, undrar om man kanske kan hitta något ätbart här?

Vad är det? Ville du något?

(Dörröppningen till höger är förresten den dörr Archie hoppade över vid sin första löshoppningsträning hos undertecknad).

Inspirerad av mängder av bilder på sina hästar som mina ”internetbekanta” visade upp på http://www.ryttarfiket.se/ häromdagen fick jag för mig att jag skulle ta några vackra bilder på mitt lika bildsköna djur.

Tänkte passa på och roa mig med detta under våra 20-minuters sejourer i ridhuset och släppte lös (o)djuret för att slippa få med dinglande grimma, grimskaft eller longeringslina som störande tillbehör.

Och det var smart….nej!!!!

Hur jag än ptrooade och hade mig lyckades jag inte få Archie att stå stilla ens en sekund. Antingen skrittade han rakt framför kameran, aldeles för nära eller så for han iväg ivrigt brallandes.

Som synes fick jag inte ETT ENDA vettigt kort, jag som för mitt inre såg härliga bilder med en korrekt uppställd häst som visade sig i all sin glans.

Nä, enda anledningen till att jag kunde ta några usla kort över huvud taget var att det i ena hörnet av ridhuset finns en PAPPERSKORG som Archie alias BAGLADY ibland roar sig med att rota i. När han sin vana trogen körde ner snoken i korgen lyckades jag knäppa de mycket konstiga bilderna ni ser.

Filmerna håller ungefär lika hög (läs urusel) kvalité och då fick jag ändå radera bort några sekvenser där Archie mer eller mindre försöker att sätta sig i knät på mig.

http://www.youtube.com/watch?v=QQwd5U4qOmM

http://www.youtube.com/watch?v=VFP1PJgXo5o

Jaja….det blir inte alltid som man tänkt sig….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Tack!

    Jag tycker ändå att Archie ser lite ”tjockare” ut på bild/film, men precis som på människor så lägger nog kameran på lite hull :=).

    I vilket fall som helst ÄR han smalare nu utan att det ser fult ut så nu gäller det bara att hålla detta. Och nu när jag vet vad som står på spel så blir det inga svårighetet att strypa mat-kranen :=).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>