Ännu ett OTROLIGT sammanträffande!


Eftersom jag ständigt tjatar om hur liten hästvärlden är och hur många märkliga sammanträffanden jag råkar ut för jämnt och ständigt ”måste” jag berätta om ytterligare en sådan incident som hände förra veckan.

Mitt nya släp skulle enligt överenskommelse levereras utanför ridskolan och personal från Boj skulle köra dit det.

Då vi träffas utanför stallet är det första som tjejen som kommer med mitt släp frågar: ”Är det du som äger Archie?” (hon hade sett att släpet var stripat med hans ovanliga, riktiga namn).

Då jag svarade ett förvånat JA visade det sig att denna tjej har ”känt” Archie under hela hans uppväxt då hon är bästa vän med den tjej som haft Archie på lösdrift och sedermera inridning och försäljning.

Noteras bör att Boj-fabriken ligger i Klippan, att Archie nu bor i Malmö och att han är köpt från världens minsta håla, Bredared, utanför Borås.

”Boj-tjejen” undrade om Arch hade kvar sin fina hals (!) och det kunde jag ju inte neka till. Enligt henne har han haft en kraftig hals ”hela livet” och jag sa lite suckande att den ju tyvärr bidragit till hans hemska fånganfall i vintras.

Tyvärr kunde jag inte visa upp min vackre gosse eftersom han gick i hagen just då men jag har lämnat adressen till bloggen och hänvisat till den mängd med bilder som finns utlagda här.

Hur som helst var det ett mycket trevligt sammanträffande!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>