Vilken service!

I eftermiddags när jag skulle rida i ridhuset ”råkade” (hmm…om jag inte visste bättre skulle jag tro att det var med flit…???) Archie trampa på min nyinköpta körpisk från piskmakaren i Lund så att de sista centimetrarna bröts av.

Eftersom jag ändå hade betalat 400:– för pisken till skillnad från mina 40:– spön från Ullared så ringde jag faktiskt till piskmakaren direkt efter avslutad ritt och undrade om jag kunde svänga förbi med piskan.

Och se det kunde jag….

En knapp timme efter ridningen hade jag åter en fullt fungerande körpisk, förvisso några centimeter kortare än den ursprungliga men ändå.

Och detta för 20:– i lagningskostnad!

Det kallar jag service!

Ni som ska till Scandinavium denna helg bör absolut svänga förbi piskmakarens monter om ni är i behov av något att smiska på era hästar med; JAG är i alla fall mycket nöjd!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>