Dagens träning….

….blev inställd eftersom Birgitta är förkyld. Buhu….jag som längtat sååå…

Enda fördelen, förutom 350 sparade pix :=), är att jag nu kan sitta på jobbet 09.00 och således vara redo inför biljettsläppet till Madonnas konsert på Ullevi 8 augusti.

Då biljetterna till konserten den 9 augusti släpptes såldes de slut innan jag ens hann logga in på datorn och det var otroligt retligt.

Nu ska Madonna ge en extra-konsert pga det enorma intresset så jag hoppas på bättre tur denna gång.

Har sett att det är MASSOR av biljetter som säljs på Blocket, både av privatpersoner och olika företag men det ska mycket till för att jag ska betala DUBBELT biljettpris (dvs 1500-2000:–) på detta vis.

Vet inte om jag ska tycka att de som köpt upp en massa biljetter som de nu säljer för det dubbla är idioter eller smarta, själv skulle jag aldrig orka engagera mig i sådana affärer.

Tillägg:

Pust…..efter 1½ timmes köande på nätet lyckades jag med NÖD och NÄPPE köpa 2 biljetter! Dagens kamp (eller i-landsproblem)!

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. Louise

  Synd med inställd träning, men skoj med biljetter, grattis! Jag bestämde mig för att jag hellre står i fysiska köer (där jag ser att det faktiskt rör på sig) än internetköer, så förfrös nästan på kuppen, men lyckades få tag på biljetter, så Cornelia och jag ska också dit 🙂

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Va? Visste inte ens att man kunde köpa biljetterna på annat vis än via nätet.

  Var köpte du dina? Hur länge stod du i kö? När var detta? Och vilken av dagarna ska ni gå? Vi ska gå på lördagen!

  Svara
 3. Louise

  Jo, man kan köpa via ”ticnet-ombud”, finns nån länk längst ner på ticnets hemsida till en lista med ombud där man ”fysiskt” kan köpa biljetter (kommer inte in på ticnets sida nu, men tror att Nöjesteatern i Malmö är ett ombud, har för mig att jag handlat där tidigare).

  Jag stod i kö imorse utanför Globen, där var rätt mycket folk (och svinkallt!) Stod i kö en timme innan biljetterna släpptes och sen tog det ungefär en halvtimme innan det var min tur…

  Vi ska också gå på lördagen, skoj att extrakonserten ligger dagen före den ordinarie 🙂 Vi fick inga biljetter till söndagen när de släpptes förra veckan, funderade på att köpa ett par hysteriskt dyra på Blocket men kom som tur var på bättre tankar, fy vad irriterad jag hade varit om jag betalt dubbelt pris och det sen släpptes nya biljetter…!

  Svara
 4. Birgittas hästsida

  Hihi…då har du gjort EXAKT samma erfarenhet som jag på alla plan.

  Du fick vänta lika länge på dina biljetter som jag (fast du stod i kylan, he he), du missade också biljetterna till den 9:e och du övervägde också att handla via Blocket.

  Vilken tur att vi inte gjorde detta, jag går mycket hellre den 8:e än den 9:e och betalar givetvis hellre ordinarie pris än ockerpris!

  Svara
 5. Scilla

  Ett annat tips är som min kompis gjorde att gå till turistbyrån i vår stad och se där fanns biljetter och det var ingen kö alls trots att biljetterna var slutsålda sedan länge på alla andra ställen.

  Han höll på att svimma på kuppen när damen i luckan frågade vilken plats han ville ha. För det fanns tydligen många platser att välja på!?!

  Svara
 6. Birgittas hästsida

  Nu har jag ju fått tag på biljetter den här gången så jag ska väl inte klaga men i sak tycker jag att biljettförsäljningen går helt tokig till.

  Man ser ju nu att olika bussbolag samt andra företag än TICNET har biljetter till försäljning fast då givetvis till helt andra priser än de ursprungliga.

  Och många privatpersoner drygar tydligen också ut kassan genom att köpa på sig ett lager biljetter enbart för att sälja vidare.

  Svara
 7. Louise

  Haha, jo, samma erfarenhet och samma resultat 🙂 Fick du bra platser?

  Det där med bussbolag och deras biljettköp är lätt hopplöst, när jag skulle boka biljetter (samma dag som de släpptes) till Mamma Mia-musikalen för nåt år sen ville vi helst se den antingen lördag eller söndag. Satt under ca 2 timmar fast i kö på ticnets hemsida och klickade mig fram och tillbaka mellan olika datum – alla helgdagar var uppbokade av bussbolag och andra företag ungefär samtidigt som biljetterna släpptes. Om man däremot kunde tänka sig att se musikalen en torsdag (då det antagligen inte alls är lika stort intresse för konstiga bussresor) kunde man däremot välja och vraka bland platserna, trots att det vid det laget gått ett par timmar sen biljetterna släpptes.

  Svara
 8. Camilla

  Jätteskoj att läsa din blogg. Jag blev nästan lite nostalgisk, det kändes som ”gamla” tider då även jag var aktiv MCR:are.
  Grattis till Madonna biljetterna.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>