Nytagna bilder på Archie

Prick efterfrågade nytagna bilder på den lille svarte eftersom jag ju påstår att han numera är så slank och fin och dessutom har loosat sin jättehingsthals.
Lina har som vanligt varit framme med kameran och det tackar jag för.
Om man vet hur svårt det är att få gossen att inte käka upp fotoapparaten under dessa övningar så beundrar man fotografens tålamod ännu mer :=).

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Man tackar =)! Ja, ser han inte lite slankare ut *haha*? Fast jag inte tyckte han var SÅ ”fläskig” tidigare iofs… Noterar också en snyggare pannlugg. Vill minnas att den tidigare visades på bild helt nyklippt (och inte SÅ snygg – om du ursäktar), nu ser den lite ”uppklippt” ut. Mkt bättre. Tycker mig dessutom kunna se att marken skiftar i grönt. Härligt!

    Glad Påsk!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Nä….jag instämmer….jag tyckte heller aldrig att han var fläskig tidigare (då skulle jag inte ha låtit det gå så långt som det tyvärr gjorde) men jag märker ändå skillnad nu, om inte annat när jag drar sadelgjorden :=).

    Och vad gäller pannluggen så stämmer dina observationer. Den är inte klippt på ett tag till mångas glädje. De gånger jag kapar av den blir det ett RAMASKI och snack om ”Dalmas” *GARV* Själv ser jag det knappt….

    Påskliljorna och tulpanerna har förresten slagit ut i trädgården så nu ÄR det vår! ABSOLUT!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>