Ett svinigt, eller snarare grisigt sammanträffande!

Härom veckan då jag tränade i ett annat ridhust än ”mitt” egna på ridskolan frågade tränaren plötsligt om Archie var lättskrämd.

Det kunde jag ju med bästa vilja inte påstå att han är, tvärtom, och då TYCKTE jag att tränaren sa ”då kanske jag kan hämta en gris”.

Eftersom sunda förnuftet sa mig att jag måste ha hört fel sa jag ”ursäkta????” men nädå….det var inga fel på mina öron, nog tusan var det GRIS tränaren hade sagt.

Det visade sig att tränaren har en minigris i stallet och denna behövde lite träning i att sitta still i sele.

Eftersom Archie bara blir extra flott om han mot förmodan blir uppspelt samtyckte jag till att grisen skulle hämtas och så skedde också.

För att Archie inte skulle bli alltför förskräckt över det plötsliga uppdykandet frågade jag om grisen bets och när svaret blev nekande lät jag honom nosa på grisen.

Som förväntat blev det ingen reaktion över huvud taget från Archies sida och grisen ”nöffade” bara lite när den såg Archie.

Så någon extra ”fjong” under träningen fick jag INTE men däremot blev i alla fall grisen lite miljötränad med sin sele :=).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Lustigt att du påpekade det Bernie för jag sa faktiskt lite skämtsamt efteråt:

    ”Ja, ska han någonsin säljas så kan jag ju skriva GRIS-VAN i annonsen” :=)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>