Kommentarrekord!

Mitt inlägg om egen gård (”Jobbar man ihjäl sig som gårdsägare? Jag tvivlar….”) har skapat lite av ett kommentar-rekord med mååånga åsikter och erfarenheter.

Gå gärna in och läs!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Tycker jag också. Dels för att jag gillar ”åsikts-utbyte” öht på bloggen och dels för att det är bra att få så mycket insikt som möjligt om vi nu någonsin hittar en gård.

    Svara
  2. Petra

    Det var mycket åsikter där ja!
    Som gårdsägare så får jag ju säga att jag sparar MYCKET tid på att ha hästarna hemma istället för att pendla. Har ju litet stall (4 boxar) och bara betesmark. Inga problem med stängsel, någon tråd att laga ibland, men inget som tar mycket tid.
    Foder är väl det som tar mest tid, vi hämtar rundbalat ensilage i hästtransporten, 2 balar åt gången varannan vecka ungefär. Rullar ut dom med handkraft och in på vår loge men det fungerar bra. Har man större gård och ska ta eget foder så klart det tar tid, men bara stall och betesmark är ingen större skillnad mot hus och trädgård tycker jag.

    Svara
  3. Petra

    Ja och att vi sen har 10 min skritt till ridhus och utebana med mycket fri tid gör ju inte saken sämre. =)
    Hoppas ni hittar något liknande!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>