Hästmänniskors klädprioriteringar mm

Igår pratade vi om hästmänniskornas STÄD-prioriteringar och för att rimma till det riktigt bra ska vi idag prata om KLÄD-prioriteringar.

Liksom hästmänniskan verkar tycka att det är mycket viktigare att ha senskydd av senaste snitt än att byta ut det rangliga och repiga matbordet från 70-talet så prioriteras PIKEUR och KYRA-kläder framför det enklaste basplagg från H&M.

Har ni någon gång sett hästmänniskor på ett finare ”evenemang” eller en fest? Ungdomarna och folket under säg 35 BRUKAR vara medvetna om att modet ändrat sig de senaste 30 åren och att man inte MÅSTE gå i jeans, rutig flanellskjorta, ridskor och täckväst även till vardags men bland de över 35-40 kan man få se kläder som man annars bara får se på museum, Myrorna eller morfars klädkista på vinden.

Är äldre (säg över 40) hästmänniskor så absorberade av sitt hästeri att de inte har varken tid, pengar eller INTRESSE att klä sig i annat än hästkläder- även när de inte är i stallet?

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    När det gäller kläder och frisyr försöker jag hänga med. Ska jag bort har jag antingen något moderiktiktigt på mig eller något tidlöst.Mitt tråkiga hår i hästsvans klippte jag bort förra året då jag kände att jag ville ha en frisyr. Klippte mig a la Victoria Beckham. Nu är frissan alldeles för lång och liknar mest ett kråkbo men snart ryker testarna igen + att jag alltid lägger i lite slingor.

    Min syster har som största intresse mode så hon håller efter mig och skäller på mig när jag ser för tråkig ut.

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Det låter lovande Minstral :=)! Vi kan inte tappa stinget helt bara för att vi har passerat 40 (eller du har kanske gjort det riktigt än, passerat 40 alltså?

    Svara
  3. Minstral

    Nix, jag har inte passerat 40 men syrran är 44 och har inte tappat stinget än. Själv är jag 37 och börjar så smått få 40-årsnoja.

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Lyckost dig då :=). Själv är jag redan 43 och tycker att åren rusar iväg. Det enda roliga med att fylla 40 var att vi gifte oss på min födelsedag. ALLT annat hade jag gärna skippat och jag HAR åldernoja för fullt, fortfarande :=(.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>