Jag blir så trött…..(mer om gårdsletande)

Ursäkta att jag tjatar om detta igen men jag blir såååå sur!!!

Hittade ny annons om hästgård idag. Enligt beskrivning skulle stallet vara jättefint och det fanns både ridbana och flera hagar.

Går in och kollar på bilderna…..

Inte EN ENDA bild på något som över huvud taget kan förknippas med ”HÄST” trots att gården annonseras ut som en hästgård????

Jag vet inte hur ofta detta händer….suck…

Hur svårt kan det vara att fotografera ett stall (interiör och utvändigt), en ridbana och några hagar??????

Med tanke på de saftiga provisioner som mäklare tar ut för sitt arbete borde detta vara det minsta man kan begära?

Och hur korkad är man som säljare?

Fattar man inte att det är detta folk som leta hästgård vill se? Inte bilder på en fjäril som landat i en buske eller något annat fjant som inte har det minsta med objektet att göra (böljande rapsfält är förresten en klassiker. Vet inte hur många sådana bilder jag sett….).

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Jeanette

  Hihi! Du har så rätt! Vi ska och titta på ett hus idag som jag bara VILL ha. Budgivningen verkar gå iväg – maken och jag kommer garanterat att ha olika syn på hur mycket vi har råd att ge… Ser ett litet orosmoln på himlen 😉

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Vill du flytta? Ni som bor så fint?

  Det där med budgivning verkar väldigt vanligt när det gäller hus och det vi också hoppas ska ”drabba” oss den dagen vi vill sälja vårt :=).

  När vi själva köpte huset blev jag helt GALEN under budgivningen. Jag bara SKULLE ha huset, no matter what.
  Maken försökte bromsa men jag undrar hur det hade slutat om vi inte hade fått huset för 1.390.000.
  Huset var utannonserat för 1.280.000, vi hade lånelöfte på 1, 8 mille och maken ville att vi skulle stoppa på 1,4. Jag krävde att vi i alla fall skulle bjuda 1.410.000 så att de andra skulle tro att vi kunde gå ännu längre :=). Nu behövdes inte detta tack och lov men jag måste erkänna att jag blev lite rädd för mig själv där ett tag :=). I vanliga fall är det jag (försiktighetsministern) som bromsar maken och inte tvärtom.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>