Några bilder från LC-träningen 14/7 (hundinlägg)

Ett litet urval av alla olika vinthundsraser som deltog vid dagens träning.

Från de största……

…..till de minsta!
Just italiensk vinthund tycker jag ser så ”käcka” ut med glad uppsyn. Fast de är nog lite väl ettriga för min smak och med så tunna ben som de har skulle jag vara livrädd att tex ta med dom på uteritter med Archie. Min andra greyhound bröt ju benet på 2 ställen under just en uteritt (troligen av att ha trampat ner i ett kaninhål men jag såg aldrig när det hände så jag gissar bara) så onkeligen påverkas man av en så traumatisk händelse (jag fick bära hem en skrikande hund men hästen i släptåg- det glömmer jag aldrig).

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Jeanette

  Snabbis! Vi var inte hemma förrän vid halv elva. Lisa fick springa ett licenslopp mot den svarta greyhounden (!) 🙂 Det visade sig att det tyvärr inte räknades för att det var tredje loppet mot en tik! Soya såg fin ut! Nästa gång ska jag gå ut på banan och fota henne om du vill? Det var lite mycket idag med att släppa på två ställen mm mm Vi hörs!/J

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Jag misstänkte att det skulle bli så sent och eftersom Lili fick sprungit sina 2 lopp och Soya dock har sprungit 3 gånger (totalt 5 lopp) på 4 veckor så kändes det inte som en nödvändighet att stanna för ett lopp till.
  Jag hade ju min Ullaredsresa att tänka på dessutom; måste vara något så när utvilad inför en heldag där :=).
  Jag kunde också lätt ha missat att hundarna måste springa mot både hane och tik för licens; det var bara någon som sa det i förbifarten. För det verkar mycket lättare att hitta tikar att springa mot.
  Du får mer än gärna ta kort framöver. Det är näst intill omöjligt att ta kort samtidigt som man släpper; i alla fall med min kamera som inte har så avancerade zoom-möjligheter. Att bara fota en svart prick ger liksom inte så mycket :=.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>