Här ligger jag verkligen i lä (om Ullared)

Ni som har följt bloggen länge har nog inte kunnat undvika att förstå min faiblesse för Ullared/ Gekås.

Och både bland vänner och arbetskamrater är detta lika känt och ibland en källa till lustifikationer på min bekostnad men det bjuder jag gärna på.

Härom dagen fick jag detta youtube-klipp från en spelevink till arbetskamrat, han hade tydligen haft väldigt roligt åt kvinnan i klippet.

Och efter att ha kollat på filmsnutten är det bara att inse att jag med råge mött min överman/ kvinna!

Själv är jag i Ullared kanske 3 gånger om året och stannar då på sin höjd i 4-5 timmar om ens det. Kolla och förundras!

http://www.youtube.com/watch?v=5kRH3J2jcaY

Förresten är nästa resa inplanerad till den 7 oktober, lämpligt nog på min födelsedag/ namnsdag/ bröllopsdag :=)!
Då reser jag och 4 andra arbetskamrater iväg för att shoppa precis som vi gjorde förra året vid samma tid. Uppenbarligen lyckades jag ”smitta” kollegorna med köp-sjukan så alla var lika pigga på en repris i år!

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Risken är stor!
    Jag handlar ju i princip alllt till hästen och hunden där liksom alla hygienartiklar, tvättmedel mm.
    Å andra sidan går jag i princip aldrig ”på stan” (för att handla), vet knappt hur centrum ser ut nu för tiden och har tex ännu inte satt min fot på Entré.

    Svara
  2. Anonymous

    Hahaha gud VILKEN ROLIG FILM!! Helt sjukt ju! 3 bilar för o få hem allt, det är inte dåligt !!
    Vi brukar knappt handla EN kundvagn 😛

    Vi ska dit den 19 september 😀

    / Sally.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Själv brukar jag fylla en kundvagn ganska precis men då slinker det ofta med något skrymmande som några hästtäcken el dylikt. En gång köpte vi en karaoke-maskin till makens dotter och den tog också ganska stor plats liksom dammsugaren som jag sedan såg kostade 500 kronor MER på superbilliga NET-On-NET :=).

    Svara
  4. Scilla

    Och jag ska dit den 15:e. Men själv är vi där betydligt längre än 4-5 timmar.. hehe det finns ju butiker utanför också och dessa har ibland tom bättre priser än Gekås.

    Svara
  5. prick

    jag är nog den enda som aldrig varit där. har lite för långt att åka. men om man samtidigt tar nån veckas semester – haha – härlig film!

    Svara
  6. Birgittas hästsida

    Scilla:
    Du har rätt, det finns ju en mängd andra affärer brevdvid själva GEKÅS, bla någon outlet som säljer billiga märeskläder.
    Själv brukar jag vara ganska ”mätt” efter 4-5 timmars shopping och det tar ju dock 1½-2 timmar för mig att åka dit så sedan har jag inte orkat kolla de andra affärerna.
    Men jag får kanske ta mig samman :=)?

    prick:
    Ska du ändå till tex Falsterbo är det ju ”på vägen” att köra in om Ullared. Ligger inte så långt från Göteborg heller om någon Scandinavium-tripp är planerad :=).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>