Veckan som gått

Bloggen frodas verkligen just nu och under veckan har jag haft fler läsningar (777 stycken) än någonsin förr. Verkligen jättekul och jag hoppas att ni fortsätter att både läsa och kommentera!

Det mest spännande, roliga och omvälvande som hänt under den gångna veckan är att den extremt förändringsobenägna och därtill näst intill ”über-kräsna” Birgitta har hittat en potentiellt lämplig stallplats åt sin guldklimp Archie.

Han ska från den 1 oktober få ”prov-bo” i ett stall väldigt nära där jag själv bor och jag hoppas att jag genom detta arrangemang får en långt stressfriare hästtillvaro än vad jag haft de senaste åren.

Skulle jag av en eller annan anledning inte gilla det nya stallet efter 1 månad kommer jag att flytta tillbaka Archie till ridskolan där jag ju huserat i över 20 år och nästan betraktas som en inventarie men förhoppningsvis utfaller allt till både min och hästens belåtenhet.

Annars har det inte hänt något speciellt på hästfronten i veckan; jag har tränat för Ebba som vanligt och haft lektion med Sally som vanligt.

Tävlade på söndagen och var mycket nöjd med Archie i bägge klasserna även om vi inte fick med oss någon rosett hem.

Slutet av veckan förmörkades helt klart av att en nära kollega mycket hastigt avled av en hjärtattack vilket verkligen får en att fundera över hur fort livet kan förändras från den ena dagen till den andra. Och i det sammanhanget känns exempelvis rosetter tämligen futtiga faktiskt.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>