Mer från lure coursingen i söndags….

Mishi/Mimmi/Kicki/Pippi AKA Soya (hoppas ni inte är lika tröga som folket på ridskolan då jag, lustigkurren, undertecknade ett meddelande på tavlan med ”dressyrryttare- AKA Birgitta”. Fick flera frågor vad AKA betyder: ALSO KNOWN AS= ÄVEN KALLAD/KÄND SOM).

Jag säger som jag brukar: om ni inte tycker att hunden ovan är något av det gulligaste ni sett har ni helt enkelt ingen smak :=)! Basta!

Starten i andra loppet! Den blåa hunden är ”gentleman” och låter Soya ta täten. Täckesfärgerna lottas förresten så det är inte så att Soya har fått det röda för att hon är tjej (eller klär bäst i rött) och hanen har fått det blåa för att han är kille :=).

Jag hade den enorma turen att få en väns styvfar att ta över 80 (ÅTTIO!!!!) bilder på Soya i detta lopp så detta är bara en ”smakbit”.

Ser mycket fram emot att få alla korten då min plan är att göra en uppförstoring på Pippi (kanske i svart-vitt) och tapetsera en vägg :=).

För mer info om tävlingen kan ni gå in på: http://vklcs.blogspot.com/

Soya heter där Per Mobile Zingy Beauty vilket till skillnad från ovanstående smeknamn är hennes officiella namn :=).

På tal om resultaten konstaterade jag och whippetmedtävlande förresten (lite à ”surt sa räven”) att vi kommit på hur man framöver ska försäkra sig om en rosett på dessa tävlingar.

Man inhandlar helt enkelt en hund av ovanligare ras än våra!

På tävlingen fanns nämligen 3 hundraser representerade av endast en hund (greyhound, galgo espanol och sloughi) så då fick dessa hundar automatiskt priset som bäst i rasen (BIR). Kanske inte helt otippat med andra ord :=)!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Sagoruna

    Detta har Mathias redan konstaterat därför önskar han sig en sloughi eller greyhound nästa gång, visst säger jag bara han tar hand om den själv alltid varje dag… Mathias gillar nämligen att vinna, därför jag som tävlar whipparna jag bryr mig inte så mycket utan gör det för att träffa folk/vänner/vinthundsgalningar =D

    Svara
  2. Villes matte

    Gentlemannen hälsar att han gärna släpper fram en stilig tik!
    Men till syvende och sist vill han alltid vinna.

    Ville Whippetsson

    Svara
  3. Anonymous

    Hej
    Har tittat en del på din blogg och
    måste bara säga att jag föredrar Soyas syster Zahra som är det gulligaste jag vet. 😉 De är nästan lika som bär, förutom att Zahra har en vit fladdermus på bröstet och vita tår på ena sidans tassar både fram och bak. Min lilla tokfia Zahra, snabb som vinden men busig. Har tävlat en del WhippetRace med henne och det går bra, hon älskar det. Skulle vara roligt att se Soya som vuxen, har sett henne några gånger som valp.
    Många Kramar till söta Soya från syster Zahra med matte Görel och kompisen Hilda

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Hej Görel!
    Tack för ditt inlägg! Verkligen roligt att du hörde av dig. Och jag instämmer i att det skulle vara roligt om vi kunde träffas med tjejerna och jämföra vem som verkligen ÄR snyggast i hela världen :=)!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>