Alla vägar bär till Rom (och till Birgittas hästsida)!

Då och då berättar olika personer IRL eller via mail hur de hittade till min blogg.

Någon hade tex googlat på sitt eget namn och då kommit till min sida eftersom jag där publicerat en resultatlista från en dressyrtävling där personen var med.

Härom dagen fick jag ett roligt mail där avsändaren förtäljde att hon hittat hit genom att googla på…..fet häst!!!!

Jag blev först lite fundersam för det är kanske inte det första jag sätter i samband med min blogg men kom sedan på att jag nog vid några tillfällen skrivit om då Archie troligen pga just (tillfällig) fetma fick fång förra året.

Hur hittade just DU hit?

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Nathalie-Kelly

    Jag letade fram en gammal hästtidning från mcr en dag..där hade du en spalt som du skrev vilket jag minns att jag uppskattade mycket. Googlade ditt namn för cirka ett år sedan och insåg att du har en blogg, så jag är flitig läsare =) dessutom är jag mycket intresserad av whippets så det passar mig utmärkt. kram din föredetta eftermiddagsutfodrare mcrkollega ”kelly-nathalie” =)

    Svara
  2. Prick

    Jag kommer från Ryttarfiket där jag smyger runt med samma nick.

    Här är underhållande läsning och att jag inte alltid tycker likadant som du gör det bara mer intressant =). Emellanåt är det ju också bra mycket mer aktivitet här än på ”Fiket”.

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Nathalie: Men oj vad roligt att du läser här Nathalie! Det hade jag ingen aning om men blev jätteglad att läsa!

    Prick: näää…man kan inte tycka lika om allt :=), det visade väl ”kanin-debatten” om inte annat :=). Men som du säger; det är ju det som gör det hela intressant. Man kan få ny input, kanske omvärdera tidigare åsikter/ kunskaper osv.

    Jag har en bekant vars blogg är ett enda ”klubben för inbördes beundran”. Det är BARA inlägg à la ”Åhhhh så söt din häst är och så klok du är” och även om det så klart är kul att folk tycker även detta så TILLFÖR det egentligen ingenting.

    Svara
  4. Anonymous

    Jag hittade hit efter att ha Googlat ”bett problem” och det var också anledningen till att jag själv började blogga.
    Tänket att om jag kan få värdefulla tips av andra hästägare så kan även andra bli hjälpta av mina tips och problemlösningar.

    Natalja//
    http://latin.bloggagratis.se/

    Svara
  5. Birgittas hästsida

    Natalja:
    Så tänker jag också. Jag tror inte alls att man behöver vara värsta ridproffset som tävlar jättehöga klasser och har stallet fullt av hästar för att kunna ha något vettigt att komma med.

    Snarare är det väl så att majoriteten av alla hästägare i Sverige har mer gemensamt med och lättare kan relatera till någon mer ”amatör-mässig” (om uttrycket ursäktas) eftersom det är så det själva rider och har häst.

    Svara
  6. Moa

    Jag hittade hit via Ryttarfiket, som jag i sin tur hittade via Angua, som jag stått i samma stall som. Lång väg! :p

    Svara
  7. warg

    Jag kommer ju också från ryttarfiket, och tycker att det är kul att läsa din blogg just för att du inte är feg :-)Dessutom handlar den ofta om ämnen som intresserar mig (fast jag måste erkänna att hundinläggen skippar jag…)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>