Uppvarvad!

Klockan är 07.15 och Soya är på väg till stallet för att sköta om sin häst.

Jag är otroligt glad över att Soya självmant väljer att stanna en bit ifrån hagarna medan jag sköter utsläppet.

Precis när vi hade köpt henne hände det mer än en gång att hon rusade in i hagar där det gick hästar för att bjäbba och jaga dom. Fruktansvärt givetvis (både för henne och hästarna) och jag vande snabbt av henne vid denna livsfarliga ”lek”.

Att hon vid ett tillfälle fick ström från elbanden i sig kanske också bidrog till dagens försiktighet och nu går hon aldrig in i hagar där det går hästar hur retfullt de än springer omkring.

Archie börjar med att dricka när han går ut i hagen.

Hoppsan…vad hände här? Föll han ihop?


Nädå….det är bara lite morgongymnastik!

Tro det eller ej men det finns faktiskt en negativ sak med att få med sig en rosett hem från en tävling; i alla fall för min del.

Jag blir nämligen helt uppvarvad av detta och har jättesvårt för att sova på kvällen/ natten.

De timmar jag sovit i natt tex kan lätt räknas på ena handens fingrar och jag är inte ens trött!

Man skulle ju tycka att jag efter mer än 20 års tävlande och över 200 placeringar borde vara lite mer blasé men tydligen inte…

Går det dåligt har jag inga problem med sömnen minsann och går det riktigt dåligt är det snarare så att jag bara vill sova bort eländet och skulle kunna somna stående mer eller mindre.

Men men…om lite sömnlöshet är det enda negativa med rosetter så är det ett pris jag mer än gärna betalar!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>