Världens dyraste skåp?

Ovan ser ni, om inte som rubriken påstår, världens dyraste skåp så i vart fall ett av de dyraste omklädningsskåpen i Sverige (gissar jag).

Eller….egentligen är det inte exakt just mitt skåp ni ser utan bilden av ett liknande som jag hittade på nätet eftersom jag inte orkade åka till ridskolan bara för att ta kort på just ett skåp :=).

Mitt skåp började jag betala skåphyra för då jag var ungefär 16-17 år gammal och den sista betalningen gjorde jag i höstas med 60 kronor.

Skåphyran har varit mer eller mindre konstant under alla år så om vi räknar på ett snittpris på 50 kronor per termin, 2 terminer om året i 17 år så kan vi konstatera att jag har betalat 1700 kronor för detta pytteskåp som dessutom sitter ihop med många andra så jag kan inte bara ta det med mig och gå :=).

Nu är det dock färdigbetalat eftersom jag har flyttat ifrån stallet så nu får någon annan klädförvarare fortsätta att pröjsa!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>