Läsarfrågan är avgjord och vi gratulerar…..

Redan av rubriken hade den som är RIKTIGT clever kunnat lista ut vem som är vinnaren för rubriken slutar med en massa PRICKAR :=).

Och redan igår gav jag er en ledtråd då jag skrev att jag skulle tala om vem som hade PRICKAT in rätt svar:-).

Och Prick blev mycket riktigt den överlägsna vinnaren eftersom gissningen på 582 kilo stämde mer eller mindre på kilot!!!!

Jag fick Archies vikt till 584 kilo men då ska man egentligen räkna bort i varje fall grimman, kedjegrimskaftet och bandaget runt det ena benet så det är bara att säga GRATTIS till din uppskattnings (gissnings????)-förmåga Prick!

Själv skulle jag nog egentligen gissat på lite över 600 kilo men eftersom veterinären fick gissa först så valde jag att lägga mig under den vikt han gissade :=).

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Prick har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg ”Läsarfrågan är avgjord och vi gratulerar…..”:

    Hehe – jag anande att jag kunde vara den lyckliga vinnaren när jag läste det du skrev igår…
    Och nej, som svar på din outtalade fråga, så har jag inte sett ”objektet” i fråga. Jag är bra på att gissa helt enkelt =)!

    Fast jag tänkte tanken när jag förra veckan befann mig i Lund ett par dagar… Det hade varit kul att säga – Hälsa från Prick! *haha*

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Uppps! Råkade ”avvisa” din kommentar i stället för att publicera den Prick (och det går inte att ångra)- därför fick jag klistra in den i mitt eget kommentarfält ovan.

    Hur som helst hade det varit roligt om du hade hälsat på- det tar ju inte mer än 10 minuter från Lund till Grevie! En annan gång kanske?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>