Hoppsan…liiite förbättringar hos Agria i alla fall och ett roligt hästnamn!

Jag har mest tyckt att det har varit försämringar med min hästförsäkring hos AGRIA den senaste tiden; först sänkte man ersättningsnivån för hältrelaterade sjukdomar för alla försäkringstagare och sedan gav man mig, eller rättare sagt Archie, vissa reservationer avseende fångrelaterade sjukdomar.

Inget att yvas över med andra ord, särskilt som försäkringen knappast blir billigare för varje år…

Men härom dagen upplevde jag i alla fall en liiiiten förbättring hos bolaget och det var när jag ringde för att fråga efter skadenumret (hade inte hunnit få det än) så att jag visste till vad jag skulle referera när jag skickade in ett kvitto på Metacam som Archie fick i samband med det första besöket för sin kotledsinflammation.

Döm om min förvåning då handläggaren som svarar i telefon säger att jag inte behöver skicka in kvittot utan det räcker med att jag uppger när jag hämtade ut medicinen och vad den kostade.

Pengarna skulle genast sättas in på mitt konto- snabbt och lätt- färdigbrett!

Verkligen smidigt måste jag säga fast ordningsmänniskan i mig tycker ändå att det känns lite….vad ska jag säga…slarvigt kanske…att bara köpa det jag säger rakt av utan ”bevis”. Alla kanske inte är lika ärliga?

Fick mig därefter ett gott skratt då jag tittade närmare på en recept på Metacam som jag fick till Archie.

Veterinären har av misstag kallat Archie för ARCIMBOLDO BOY :=)!

Var han fick BOY ifrån har jag ingen aning om men roligt var det (tyckte lättroad jag).

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>