Tips på en fiffig hundleksak!

Redan när jag var på en av de första whippet-träffarna fick jag se denna fiffiga hundleksak, ”skohornet” med vilket man kan slänga iväg en boll ”hur långt som helst”.

Perfekt för mig som alltid haft uselt bollsinne och dels oftast lyckas träffa allt utom det jag vill och dessutom inte lyckas kasta iväg bollen några längre sträckor.

Bra motion för hunden och minimal ansträngning för ägaren :=).

Jag har tänkt köpa detta lekredskap hur länge som helst men eftersom jag nästan aldrig är ute och shoppar och det dessutom inte fanns några ”skohorn” i Ullared, där jag faktiskt kom ihåg att titta efter dom så har jag varit utan tills idag.

Då jag skulle handla lite middagsmat på City Gross i Staffanstorp upptäckte jag att de sålde just ”skohornen” och dessutom till det fantastiskt låga priset 15 kronor!

Ringde genast en av mina whippetvänner och frågade om hon också ville roa sina hundar och det ville hon så klart även om hon redan har ett ”skohorn” (inköpt för långt dyrare pengar) som Soya och hennes hundar har haft mycket roligt med redan.

Imorgon är det en ny hundträff och då ska jag inviga vår nya leksak, det blir säkert lika uppskattat som vanligt!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Mitt liv som hästnörd

    Jag har en bekant som har en himla fiffig grej som hon använder vid apportering. Det liknar en slangbella/pilbåge som man sätter bollen i och så skjuter man iväg. Bollen far iväg jättelångt! Kanon om man är en ”tösakastare”:)

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Låter som att principen är ungefär som ”skohornet” som vi förresten testkörde massor idag.
    Och det fungerade ypperligt för nu har jag en helt utslagen hund som har legat som stenad i soffan sedan dess :-).
    Skämt å sido men en tösakastare är precis vad jag är (som dessutom håller på att träffa allt annat än det som är tänkt) så jag behöver verkligen sådana här hjälpmedel om hunden ska få springa mer än några meter ( och utan att få en boll i huvudet av knäppa matte).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>