Veckan som gått i bilder

Till veckans blomma utser jag hyacinten. En billig växt som kan köpas på många ställen, som är lättskött och luktar gott. Har man trädgård kan man plantera ut löken när hyacinten blommat färdigt och med lite tur kommer den tillbaka i trädgårdslandet nästa år.

Veckans stämningsskapare måste väl, på denna tiden av året bli elljustakarna som lyser upp i mörkret. Denna lite ovanligare modell köpte jag i Ullared i förra veckan.

Veckans mest läsvärda var denna spänningsroman av Harlan Coben. 7 böcker finns utgivna på svenska och jag kan varmt rekommendera alla.

Jag kan nästan inte slita mig från en Harlan Coben-bok och denna läste jag ut på en dag.

Veckans sämsta bok är detta alster av en för mig dittills okänd författare, Ann-Mari Tormalm.

Det är inte ofta jag lämnar en bok oläst, det händer kanske 1 gång på 50-80 gånger men denna var faktiskt för trist på alla vis. Bye bye med andra ord!

Veckans film var denna, den andra filmen i Stieg Larssons trilogi om Lisbeth Salander.

Jag sträckläste böckerna och tycker att filmatiseringen av i varje fall de 2 första böckerna (har inte sett den tredje än) är utmärkta.

Veckans ren-sovare är Archies boxgranne som har en kliniskt städad box dygnet runt eftersom den bara bajsar OCH kissar på ett ställe i boxen. Alla mockares dröm och en mini-konsument av strö.

Veckans ”jag kör så det ryker” var den idiot till bilförare som först stannade för att släppa förbi Archie och mig när jag tömkörde över en väg för att sedan rivstarta med skrikande däck innan jag knappt hunnit över på andra sidan så jag nästan tappade hästen. Fullständigt livsfarligt så klart och man undrar hur (eller snarare OM) föraren tänkte. Jag tvivlar…..

Veckans tjejträff ägde rum i söndags då Soya träffade sina 3 whippet-väninnor och invigde….

….veckans leksak! Ypperlig för den klen-armade!

Slutligen har vi veckans älskling nummer 1 och……

veckans älskling nummer 2!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>