Enklare Ridsport-prenumeration?

Tillhör du dom som liksom undertecknad tycker att du knappt hinner betala för den ena prenumerationen förrän det dimper ner en ny räkning som uppmanar dig att betala för fortsatt tidningsläsande?

Att behöva betala för en helårs eller halvårsprenumeration kan ibland också göra att man väljer att avstå om man just då är insolvent.

Igår fick jag en sådan där trist räkning från Ridsport IGEN men innan jag började fundera på betalningen så läste jag att man numera även kan betala prenumerationen via autogiro.

För 79:–/ månad får man Ridsport hem i brevlådan och för mig, autogiroälskaren som betalar ALLA mina räkningar på detta vis, var valet enkelt.

Nu behöver jag dessutom inte fundera på NÄR jag ska betala igen för nu ska jag ju betala varje månad, dock utan att behöva engagera mig ytterligare.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Marre

    Tycker det är väldigt bekvämt att betala för ett helt år och sist jag tittade blev det billigare än autogiro. Är ej förtjust i autogiro då jag upplever det mer struligt att ta bort den,om jag ej vill fortsätta, än att just strunta att betala in den årliga prenumerationen.
    Dubbelkollade nu! Jag betalade 790;-, sparar alltså in två månader 🙂

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Själv har jag som sagt allt på autogiro och förstår inte att så många är misstänksamma mot detta fiffiga sätt att betala.
    Har haft autogiro i säkert 10 år och det har aldrig blivit minsta fel en endaste gång vilket annars de tveksamma brukar ange som skäl till att inte våga ha autogiro.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>