3 kommentarer Skriv kommentar

 1. Aramis

  Hur går det med luftsadeln? Har du fått hem den än? Har du ridit i den (mer än provridit)? Hur var det? Min hämtades på posten idag 🙂 Snart får vi börja utbyta erfarenheter! Spännande!

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Jag har haft sadeln ända sedan jag provred i den och har hunnit med ett uteridningspass i den. Om det var sadelns förtjänst eller inte låter jag vara osagt men Archie gick hur som helst jättebra den gången även fast det var fruset och stumt ute.

  Jag tänkte eventuellt hoppa lite i den de närmaste dagarna- återkommer med ny rapport därefter.

  Varför har du skickat efter en sadel? Blev det billigare än att köpa i affär? Vad fick du betala?
  Vad är det för modell, storlek osv du har köpt?

  Svara
 3. Aramis

  Faktum är faktiskt att det var förhållandevis superbilligt hos den nätbutik där vi fann sadeln (den kostade 6.999 :- inklusive sadelgjord, stigläder och stigbyglar). Det kanske låter lite dyrt, men jag har valt att köpa en Wintec 2000 (den i ”mocka-look-alike”). Har inte ridit i sadeln än men den verkar SANSLÖST skön och mjuk, för att inte tala om luftstoppningen! Härligt att du är så nöjd!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>