7 kommentarer Skriv kommentar

 1. Hille

  Jag har pratat med travtränare som varit lyriska över dessa. Sitta och köra 10-15 hästar i minusgrader, då blir det kallt om fingrarna… Man håller ju ofta hårdare i travhäst-tömmar än i tyglar dessutom.

  Svara
 2. AnnH

  Nåja… Bra sak! Jag har ju en el-väst som säljs av SLAM (seglarmärke). Men med tanke på att den västen – betydligt mer, tyg och elslingor än i ett par handskar – kostar ca 3.000 så var handskarna ganska dyra…

  Svara
 3. Birgittas hästsida

  Med tanke på hur lätt det är att tappa/ förlägga just handskar skulle jag inte vilja lägga så mycket pengar på dom, hur bra de än är. Det FINNS ju faktiskt andra handskar som håller värmen bra.

  Men du Ann:

  EL-väst: hur funkar en sådan i praktiken? Laddar man den innan använding, hur länge håller värmen osv?

  Svara
 4. AnnH

  Till västen hör ett mkt SNYGGT designat 🙂 batteri som sitter i innerfickan och som man lätt tar ut och laddar, med en vanlig laddare typ mobil. På 50 grader håller batteriet i 3-4 timmar, på 40 grader i 5-6 timmar och på 30 grader i 8 timmar, eller nåt i den stilen. Att ha västen på 40 grader brukar räcka utmärkt!

  Västen i sig är också snygg, svart åtsittande i fint material.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>