Jag har ”hittat” ett syskon till Soya

Ni som är det minsta insatta i internet-världen i allmänhet och sidor som Facebook i synnerhet har säkert både läst och själva förstått att man där både kan träffa på vem och vad som helst och även hitta bilder föreställande allt möjligt.
På gott och ont är man mer eller mindre helt oskyddad när man lägger in bilder på sådana sidor, man vet aldrig vad andra kan vilja använda dessa till och bör kanske därför också tänka sig för innan man publicerar något.
Ibland hittar man riktigt roliga och/ eller trevliga saker via Facebook och jag hittade bland annat av en slump jättefina bilder på Archie som föl som hans före detta ägare har lagt upp på sin sida.
I helgen var det dags för ännu ett ”fynd”!
Då jag såg bilden ovan kommenterade jag att det var en fin hund.
Fick strax därpå svar från den som lagt upp bilden, V som jag har berättat om i tidigare inlägg och som var den som hjälpte mig att hitta/köpa Soya.
V skrev något i stil med ”inte konstigt att du tycker att hunden är fin- det är Soyas HELBROR Zero” (alla i kullen har namn på Z- Soya heter ju Zingy Beauty- extremt passande namn).
Så nu har jag blivit ”friend” med Zeros ägare på Facebook och kommer förhoppningsvis att få se fler bilder/ få mer info om denne gosse som jag inte bara tycker är fin- han är också otroligt lik Soya (fast det är ju samma sak: FIN= LIK SOYA, ha ha).
Ett annat av Soyas helsyskon, Zahra, har redan hört av sig till Soya på bloggen via matte Görel och det är så klart jätteroligt att hålla lite koll på Soyas släkt och vänner!
Några bilder på Archies syskon lär förresten aldrig dyka upp på nätet- helt enkelt därför att han är ”ensambarn”, hans mamma togs bort när han var liten och hann inte få fler föl.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>