Tips på bra service till ditt släp (och din bil)

Jag tycker tyvärr inte att det är en självklarhet med bra service i varken affärer eller hos andra näringsidkare så när man någon gång överraskas positivt blir jag både förvånad och glad.

Dessa servicegivare förtjänar lite uppmärksamhet och förutom att jag alltid säger några uppskattande ord direkt till berörd person så kan jag ju göra lite reklam här på bloggen.

Eftersom jag nu har haft min hästtransport i ganska exakt 1 år var det nyligen dags för den första servicen.

Kollade på Bojs hemsida och kunde konstatera att om jag hade kört iväg släpet till själva Boj-fabriken i Klippan så skulle jag dels ha fått köra ganska långt och dels vara utan släp i minst en vecka för det var så det stod: man föredrog om släpet lämnades så att det kunde stå där i en vecka.

Jag som försöker träna 2 gånger i veckan kan ju svårligen vara utan släp så länge så jag försökte hitta något smartare alternativ.

Enligt Bojs hemsida fanns det 2 andra släpservice-ställen närmare mig dit man kunde vända sig och jag kastade mig genast på luren för att ringa det första (i Furulund).

Där svarade ingen på hela dagen trots idogt ringande från min sida och trots att telefonnumret var aktuellt enligt Eniro.

Beslutade mig då för att ringa det andra stället: ”Rondellen i Trelleborg AB” (0410-19800) och där svarade man minsann genast och kunde dessutom erbjuda mig en tid för service mer eller mindre på dagen.

För att göra en lång historia kort blev släpet servat på några timmar, jag lämnade det på morgonen och hämtade det på kvällen. Servicen skulle kosta 625 kronor (har inte fått räkningen än) och det var till och med lite billigare än hos Boj-fabriken.

Bemötandet jag fick var ytterst korrekt och trevligt och allting gick väldigt smidigt.

Så; bor ni i Skåne och nära Trelleborg kan ju detta vara ett tips!

Bor ni i närheten av Malmö och behöver laga er bil; ja då kan ni vända er till RK Bilskrot (040- 49 36 72) vid Spillepengen som namnet till trots *GARV* LAGAR bilar.

Jag har lämnat min V-70 där några gånger och alltid fått jättebra pris, service och bemötande och aldrig känt mig ”uppskörtad” vilket jag annars ofta känner när det handlar om reparationer av olika slag.

Det var dagens tips mina vänner!

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anonymous

  Har servat på BOJ i Klippan. Dom har servat under tiden jag väntat, på en i förväg avtalad tid. Snabbt (servicen tar knappt 1 timme), enkelt och billigt. Har då sluppit köra 2 ggr. Fick monterat den nya varianten av dörrstopp till bakdörrarna, för detta tog dom 30 kr inkl material 🙂 Jättebra, men visst kan det vara skönt att slippa köra så långt om man skall lämna sin vagn…

  Svara
 2. Birgittas hästsida

  Jag måste säga att jag hittills varit extremt nöjd med Bojs kundbemötande.

  De få gånger jag behövt något extra har de skickat det GRATIS eller till en mycket låg kostnad.

  Men helt klart var det skönt att slippa köra så många extra mil ”bara” för en service, särskilt som jag i så fall hade fått ta någon timme ledigt från jobbet + att väglaget de senaste veckorna varit allt annat än ”roligt” att köra i öht.

  Boj rules :=)!

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>