Giganternas kamp *GARV*


Archie hos Vellinge Hästsportförening hösten 2008. Detta var första (av ett fåtal) gången vi red LA:4.

På lördag är det dags för ett riktigt MÄSTAR-möte mellan de två bloggkonkurrenterna undertecknad och hennes stallkamrat Liv http://aramise.bloggagratis.se/

Vi ska båda rida LA:4 hos en klubb ”i krokarna” och det ska bli spännande att se hur det går.

Kommer Archie att visa att ”gammal är äldst” (han är 1 år äldre) eller blir det snorisen Aramis som visar var skåpet ska stå?

Svaret kommer på bloggen på söndag………

Lite skämt och lite allvar men jag måste säga att det är väldigt trevligt att det finns flera tränings och tävlingsintresserade hästägare på den anläggning där jag står nu.

Detta var något jag kunde sakna på ridskolan där i alla fall de seriöst dressyrtävlingsintresserade ryttarna gick att räkna på ena handens fingrar under de 20 åren jag stod där med mina hästar.

Hur det än är så ÄR det roligt att ha även tränings och tävlingsintresset gemensamt med i alla fall några ryttare även om man kan ha mycket roligt med och utbyte av även de som inte alls är intresserade av dessa inriktningar inom hästeriet.

Man kan med likasinnade diskutera olika träningsupplägg, hjälpa varandra rent konkret, beklaga sig när det inte har gått så bra eller glädjas gemensamt. Man kan tipsa varandra om bra tävlingsplatser, kanske också åka på tävlingar ihop eller på något annat som har med ens intresse att göra (clinics tex).

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lina

    Om det finns möjlighet att bli upphämtad i Klågerup eller Staffanstorp följer jag gärna med! 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>