Onsdag

Även idag var det uppstigning i ottan och morgonrutinerna såg ut ungefär som i måndags- uppe i sadeln 05.20 och träning av allt som ingår i LA:4-programmet.

Jag tycker att det går bättre och bättre med de olika rörelser och det är väl främst travökningarna som skulle behöva förbättras en hel del.

Det blir fortfarande lite för mycket ”spring-spring” från Archies sida och ”studs-studs” från undertecknads sida, det ena ger tyvärr det andra så att säga. Men vi jobbar på det liksom på min sits som det i alla fall känns som att den blir mer och mer stabil (läs: stilla).

Fick mig ett gott skratt åt Soya som gjorde något hon aldrig gjort förut. Hon drog ner min täckväst som jag hade slängt på en stol och så la hon sig på den.

Mycket clever tänkte jag….känns det kallt ska man givetsvis göra vad man kan för att värma sig :=)!

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Aramis

    Huuu – jag är redan nervös inför lördagen 🙂 Ett är i alla fall säkert! Ni slår undertecknad med hästlängder 🙂 (denna kommentar blev verkligen i stil med – åhhh vad FIIIIN ARCHIE är 🙂 Ha ha!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>