Mitt djur i bur

Idag kom den efterlängtade måttbeställda buren som jag tidigare berättat om!

Helt ny, skrammelfri och snygg kostade den 1770 kronor inklusive frakt och jag är mer än nöjd efter dagens invigning.

Medan en del av mig tyckte det var synd att förlora co-drivern i baksätet så insåg den förnuftiga delen av mig att en bur är långt säkrare, framför allt om man kör som en biltjuv vilket jag ibland påstås göra.

Duktiga Soya förstod direkt vad som förväntades av henne och skuttade glatt in i buren som upptar nästan halva mitt bagageutrymme och som är så hög att hon kan stå upp och studera trafiken om hon vill.

Soya har ju allt annat än klaustrofobiska anlag (ligger tex utan problem under vårt tunga täcke hela natten) så utrymmet i buren verkar inte vara något som helst problem.

Så allt är som sagt till belåtenhet och Birgitta 12 år (hon som är lite omogen) gottar sig åt att den bur hon ursprungligen ville köpa och la ett bud på (på 1700:–) fortfarande är osåld efter nästan 1 månad.
Den säljaren, som ville ha en snabb affär enligt vår mailkontakt, lät helt klart snålheten bedra visheten men det är ju nu inte mitt problem.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Hille

    Varifrån har du köpt buren? Sätt gärna in ngt foto på den om du har möjlighet! *också i bur- eller ev grind-köpartagen*
    /Cia

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>