Veckan som gått


stallspöket???

Jaha…vad hände under den gångna veckan?

Tja, Archie och jag har tränat på, på egen hand ända tills i fredags då Ebba red. Nu blir det åter träning 2 gånger i veckan har jag tänkt och det ser jag fram emot.

I lördags gjorde vi vår årstävlingsdebut och nu är jag jättetävlingssugen. Tyvärr är utbudet av lämpliga klasser inte så stort som det brukar vara men några klasser inom de närmaste månaderna ska väl gå att hitta utan att jag behöver köra längre än 7-8 mil (en slags maxgräns för hur långt jag vill köra till en tävling).

Soya skulle ha deltagit på en LC-träning idag men den blev fullt förståeligt inställd pga ”dåligt banunderlag” som vi hästmänniskor skulle ha uttryckt det.

På tal om Soya kom hennes bur i fredags och hon har redan hunnit åka i den massor av gånger- helt utan bekymmer. Hon hoppar glatt rakt in och åker tyst och stilla.

För att återgå till Archie börjar jag undra om vi har ett stallspöke!

I torsdags när jag skulle hoppa tyckte jag att stigläderna var aldeles för långa och jag fick korta dom 2 hål innan det kändes som det skulle.

Hann tänka ”kan någon ha lånat min sadel” men tanken var så absurd att jag genast förkastade den.

Igår släppte jag ut Archie i hagen efter tävlingen och när jag kom i morse var varenda milimeter på täcket lerigt medan Archie var KLINISKT ren?!?!

Jag börjar tro att stallspöket först har använt min sadel och sedan som tack för lånet storryktat min häst för enligt en annan stallkamrat så var ÄVEN Archie skitig medan han stod i hagen i alla fall (annars kunde man ju tro att någon hade lånat inte bara sadeln utan även hans utetäcke ha ha)!

För det kan väl inte vara så som jag raljerande påpekat för alla benspolar-maniska stallkamrater genom åren: ”skiten ramlar av av sig själv under natten och i boxen” :-)?!?!

Förresten måste jag rapportera om en världssensation av stora mått och tillika det säkraste vårtecknet:

JAG RED UTAN TERMOBYXOR IDAG och lived to tell, dvs överlevde denna strapats utan några som helst problem. De´ ni!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>