Film från förra veckans tävling

Idag kom en länk till Youtube från Lina, min fotograf och filmare :=).

Man ser inte så mycket detaljer på filmen tycker jag själv men det ser ut att flyta på ganska bra i alla fall och min sits, i alla fall med tanke på hur den har varit, ser lite förbättrad ut för det mesta. Men så som jag ”kryper ihop” i den andra travökningen är en gräslig Birgitta-klassiker och precis det jag ska försöka arbeta bort- usch så fult!!!!

Här tycker jag också att Archie ser mer normal ut vad gäller halsen :=), på senaste filmen tyckte jag ju att det såg ut som att han var värsta hingsten!

http://www.youtube.com/watch?v=9mJgO02YW1k

Tillägg:

länken fungerar nog inte längre! Prova i stället länken i Linas kommentar nedan!

7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Moa

    Kul med film! Nu har jag ju inte sett dig på film mer än ett par gånger, men från vad jag kommer ihåg tycker jag nog också att både sitsen och de flaxande skänklarna förbättrats.

    Ser väldigt trevligt ut, tycker jag. Sen att han är så snygg gör ju inte saken sämre. 😉

    Svara
  2. Ulla

    Håller med Moa, mycket bättre sits och var tog don ”fladdrande” skänklarna vägen? Snyggt:-)!

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Hihi Ulla…de ”flygande skänklarna” bor kvar hos undertecknad även om de håller lite lägre profil just nu. Målet är att få dom att FLYTTA permanent! (Trista hyresgäster….)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>