Favort i repris- vi är bäst :=)!

Nu är det inte just denna pokal jag ”vann”- min är på gravering och upp-putsning inför årsmötet då jag än en gång ska baxa hem den :=).
Härom dagen fick jag ett brev från min klubb, Malmö Civila Ryttareförening som lät meddela att jag även i år tilldelats ”Lilla Dressyrpriset” för mina och Archies insatser på dressyrbanorna förra året.
Priset delas alltså ut till bästa ekipage i lätt klass och jag blev glatt överraskad att våra placeringar räckt så långt.
Att jag lyckades knipa priset ännu ett år säger kanske mer om dressyrintresset inom klubben än om min eventuella skicklighet men jag prenumererar ändå gärna på denna stora, fula men för mig ändå åtråvärda pokal.
Archie fick den förra året också och även Heron och Decima har några inteckningar var (av 15 inteckningar har jag 7 med 3 olika hästar) så det är som sagt väldigt roligt!

2 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>