Torsdag

Vad kan denna bild föreställa tro?
Jo, i morse när jag skrittade förbi en pytteliten ”sjö” (snarare en större vattensamling utmed en åker) såg jag 2 vackra svanar. Tyvärr ser man dom bara om man verkligen vässar ögonen, men de ska vara någonstans mitt i bilden :=).

Lika tidig uppstigning idag som igår och uppe på hästen för ett dressyrpass 05.25.

Vi är inne i ett väldigt trevligt ”flow” just nu och en bidragande orsak är absolut Kyra-clinicen i söndags faktiskt även om jag redan några dagar innan den fick till några riktigt fina pass.

Nu försöker jag tänka på en del väldigt kloka och klargörande saker som Kyra förmedlade i helgen, exempelvis att jag ”sitter på en gummiboll som man då och då måste pumpa upp”, ha ha.
Ni som inte sett clinicen eller läst Liv Borglunds ypperliga referat på http://www.ryttarliv.se/
fattar säkert nada av detta så jag rekommenderar verkligen en genomläsning.

Hur som helst så red jag igenom delar ur LA:1 och LA:6 programmen och jag var så nöjd efter 40 minuter att jag valde att skritta ut resten av passet.

Nu strålar solen (tack!!!) och jag hoppas att Archie njuter i sin hage.

Själv är jag försiktigt förväntansfull (men samtidigt väldigt beredd på besvikelse) inför kvällens husvisning av ett hus i Grevie.

Jag har, min vana trogen, spionerat på huset i förväg (min man tycker att jag är såååå pinsam och skulle aldrig följa med på dessa raider) och misstänker redan att saker och ting inte är lika lovande IRL som de framställs. Men vi får se…

Soya jobbar med mig på ”socialen” idag och jag konstaterar åter att jag hade kunnat kandidera till vilken post som helst om jag varit lika populär som hon.
Tur att hon bara kommer hit någon enstaka gång annars hade vi aldrig fått något gjort :=). Köerna av arbetskamrater som vill klappa henne, prata med henne eller bara stirra hänfört slingrar sig långa……….

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Hihi…ja, det skulle man kunna tro men hon ligger bara ihopkringlad bredvid mitt skrivbord och låter folket komma till sig- som en drottning som ger audiens.

    Får kolla hennes päls när vi åker hem- risk att den har blivit utnött….

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Äras den som äras bör!

    Jag kommer att använda mig av denna samanfattning och gå tillbaka till den då och då.

    Det är så lätt att man initialt blir väldigt inspirerad av något för att sedan av olika anledningar låta det falla i glömska men jag känner att Kyras clinic verkligen kan hjälpa mig framåt i ridningen.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>