Söndag- det tar sig….

Givetvis blev det precis som jag förutspådde: jag var klarvaken 06.00 i morse bara för att jag KUNDE sova i princip hur länge som helst :-(.

Otroligt irriterande och efter några fruktlösa försök att somna om cyklade jag och Soya till stallet strax innan 8.

Efter lite mockning och pyssel cyklade vi på en långtur och Soya sprang några riktig långa race utan att efteråt ens flåsa till eller se det minsta berörd ut. Gud give att man hade hennes kondis!

Jag skulle inte starta förrän 17.30 i min dressyrklass (LA:1) så jag hann med en hel del innan det var dags att hämta upp Lina på väg mot Trelleborg.

Väl på plats och efter avslutad ritt var jag mycket nöjd med Archie och även poängen var bättre (64,7%) än för 2 veckor sedan. 4 poäng från placering, 6:a på båda skänkelvikningarna, 7:a på hela skrittprogrammet och samma betyg på hela galopp-programmet utom för 2 bedömningspunkter.

Archie kändes väldigt lätt i handen under hela programmet och hade inga direkta missar och domarens kommentarer var bl.a. att det var en trevlig häst och uppvisning och att ridningen var mjuk :-).

Om allt går enligt planerna blir det tävling redan på fredag, samma program!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Birgittas hästsida

    Ja faktiskt!

    Om inte Archie slutar upp med att bajsa ner hela svansen snart så lär det bli svans-skydd på i fortsättningen. Fast i ärlighetens namn var det länge sedan nu….(bortsett från igår). Tänk när han gjorde det VARJE gång vi lastade….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>