Måndag och Tisdag

Lina och mitt monster för….snart 3 år sedan om jag inte har helt fel för mig. Bilden är tagen sommaren 2007 då Arch är 4 år och ska tävla hos Trunnerups ryttarförening.

Igår hände inget särskilt eftersom det var Archies vilodag. Det var den sedvanliga rutinen; hagen på morgonen, in för att äta lunch, ut i hagen igen, intag vid 18.00 då Soya och jag cyklar till stallet efter att jag redan har varit där efter jobbet för att mocka och fixa med fodret.

I morse red jag ett ”sådär” dressyrpass, Archie var inte riktigt med i början och kändes stel i sidorna även om allting blev mycket bättre innan vi avslutade.

Tanken är ju att jag ska rida LA:1 programmet redan på fredag igen men idag red jag inte så mycket linjer ur detta utan fick fokusera mer på att få hästen med på noterna, att vara alert och lätt i handen.

Nu sitter jag och försöker tina upp; + 1 i morse kändes kallt och jag borde nog inte ha varit så snabb med att packa undan termobyxorna….

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Lina

    Den bilden är så fin! Faktiskt Michelle som tagit den, och det var väldigt spontant så var så roligt att den blev bra 😀

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>