Fredag- så jämnt som det kan bli!

Otroligt nog lyckades jag ligga kvar i sängen ända till 07.30 (fast i ärlighetens namn skulle jag inte vilja kunna sova bort stora delar av dagen) och var inte i stallet förrän 10.00.

Tog in Archie från hagen strax efter 11 och eftersom alla andra hästar var ute blev han jättestressad och stod och skrek i högan sky i stället för att äta. Annat var det med den eremit-artade Decima som gladeligen hade framlevt sina dagar utan att någonsin skymta en häst. Galet men onekligen praktiskt…..

Vi var på tävlingsplatsen i god tid och jag hann notera att ingen red fram utomhus, kanske för att det blåste för fullt?

Min vana trogen red jag således fram i ensamt majestät och det var faktiskt inte bara därför (för att jag var ensam) som jag periodvis verkligen ”vann framridningen”.

Jag fick till både fin trav och dito galopp men tyvärr lyckades jag inte rida riktigt lika mjukt inne på banan, den kändes helt enkelt för ”trång”.

Vissa saker gick bättre än i söndags, andra sämre men otroligt nog fick jag EXAKT samma poäng som då, 64,7 %. Placerad blev man om man hade 8 poäng mer.

Så klart är det tråkigt att inte placera sig när man ändå gör en mer eller mindre felfri ritt på 65% men det är bara att inse att det är så konkurrensen är och att jag måste rida ännu bättre.

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Prick

    Hmm, är det inte fredag?
    Låter som jämna ritter. Nästa gång går det ännu bättre!

    Svara
  2. Birgittas hästsida

    Men herregud…. Var fick jag söndag ifrån?!? Snacka om vimsig! Men nu har jag ändrat rubriken.
    Hoppas att du har rätt angående ” bättre lycka nästa gång” men just nästa gång är tänkt att bli debut i LA:6 så då är nog 65 procent lite för mycket att hoppas på.

    Svara
  3. Aramis

    Jag ska inte vara petig Fru Ordpolis, men visst tusan ska det vara jämnt i titeln? För inte menar du jämt som i ”jämt och ständigt?” Även om nu jämt också skulle passa lysande i just detta exempel eftersom du ”jämt” verkar rida på 64.7 % :o)

    Svara
  4. Birgittas hästsida

    Börjar undra om någon har lyckats ”infiltrera” bloggen GARV!
    För det kan väl inte vara JAG, ordpolisen, som har skrivit fel TVÅ gånger, bara i rubriken?!?! Näää….

    Igår var det FREDAG och resultatet var JÄMNT!!!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>