Lördag- Soya väntar på start!

Idag är det Soyas tur att tävla och eftersom ”incheckningen” skulle vara gjord innan 8.15 blev det tidig uppstigning för oss och ett dressyrpass i ottan med Archie.

Vis av förra tävlingen som höll på heeeela dagen ville jag ha ridningen avklarad- misstänker att allt jag vill ha när vi är klara med Soyas race är en soffa att lägga mig i :-).

Nu sitter jag i bilen och väntar på lottningen och sedan ska väl själva tävlingen komma igång strax därpå.

Soya höll som vanligt på att riva bilen när vi närmade oss tävlingsplatsen (i Sjöbo- där vi vanligtvis tränar) och hon har hoppat omkring som en galning runt mig när vi gick en promenad nyss.

Kan bara hoppas att Archie är lika pigg imorgon!

Känner mig tyvärr inte speciellt redo för debuten men har jag aldrig strukit mig från en tävling förut av den anledningen så kommer jag givetvis inte att göra det nu heller.

Får ta det som en träning, precis som jag tänkt från början och inte gråta ihjäl mig om det inte går så bra helt enkelt :-).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>