Torsdag- hopp och dressyr, dressyr och hopp


Detta hus fick jag redan för någon månad sedan nys om var till salu. Vacker utsida men tyvärr….

Det är alltid lika spännande att se vilka hinder man ska mötas av när man vet att dessa står framme i ridhuset men ärligt talat spelar det mig ingen roll- bara att där finns hinder uppställda känns som en stor lyx!

Idag fanns det så många hinder att jag inte orkade fotografera dom och jag hoppade dom också lite ”huller om buller” och utan någon egentlig logik :=).

Eftersom hoppningen inte gick speciellt bra och jag fick allt för många trista språng valde jag att efter en stund övergå till ren dressyrridning så det är ju tur att min flatback lämpar sig även för detta :=).

Dressyren gick lika bra som hoppningen gick dåligt så det blev ett bra pass ändå!

På eftermiddagen var jag på en husvisning och tittade på vad jag dessförinnan trodde var huset med stort H ( bortsett från den lilla detaljen att vi inte har råd att köpa det).

Lättnaden var stor då jag insåg att jag inte behöver gräma mig, bland annat var planlösningen så tokig som den kan bli och vi behöver verkligen inte sammanlagt 9 rum varav minst 7 var att betrakta som ”små sovrum” medan det saknades ett naturligt vardagsrum.

Det fanns massor att fixa med så utgångspriset skulle lätt hamna på långt över 5 mille innan vi hade varit nöja så ”tack men nej tack”.

Synd då huset annars var såååå snyggt utifrån och ligger typ 500 meter från stallet.

Väderleksmässigt vet jag varken in eller ut just nu; det är jättesvårt att veta hur man ska klä sig. I morse var det +- 0 och jag var stel som en pinne av köld när jag kom till jobbet efter några timmar i stallet och utan de älskade termobyxorna som tydligen packades ner för tidigt.

På eftermiddagen blir det så varmt att till och med jag svettas i mina trippeltröjor!

Nej, nu vill jag ha riktig vår med inte bara sol utan även värme!

5 kommentarer Skriv kommentar

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>