Är du on-line?

Att alltid och i alla lägen kunna nås och vara tillgänglig ses som ett gissel och en stressande tidstjuv av många men än så länge ser jag fler för än nackdelar med exempelvis internets och mobiltelefonernas utveckling. För visst är det fantastiskt vilken information man kan få fram på vilken tid av dygnet som helst och om precis vad som helst?

Jag minns att jag för kanske 1 år sedan raljerade kring att man kunde blogga mer eller mindre direkt efter avslutad titt och nu är vi i princip där.

Jag kommer för egen del aldrig att köpa en vanlig mobiltelefon igen (har ju en I-phone nu) och att kunna gå in på nätet ”var som helst” tycker jag är helt outstanding.

Har ni förresten provat att kolla på olika tävlingsresultat on-line?

Flera klubbar har börjat med detta och jag kan inte annat än välkomna det mycket.

När Ebba tävlade för ett tag sedan följde jag tävlingen från min I-phone och samma sak gjorde jag även då jag själv hade tävlat i söndags.

Eftersom jag visste att jag inte hade minsta chans till placering och dessutom behövde komma hem och vila stannade jag inte kvar en minut mer än nödvändigt men det var ändå kul att se vilka poäng ens konkurrenter fick under tiden som tävlingen pågick!

Enda nackdelen med så snabb resultatredovisning kan väl bli att de klubbar som fortfarande tar flera dagar på sig att publicera resultat blir utskällda men det får väl i så fall bli deras problem?

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>