Lördag- effektivitetsmininstern på besök

Lika lite som jag hann med förra helgen (läs: ingenting) pga både hund och hästtävlingar lika mycket har jag hunnit fixa med idag.

Ett dressyrpass på morgonen, mockning till Arch och Bröta, utsläpp av alla hästarna, foder-fix, puts av sadel, stövlar och träns,veckohandling, storstädning, tvätt av flera maskiner, lite trädgårdspyssel, ett andra hagutsläpp av Arch och Bröta, assistans då My skulle tömköra Rocky, träning av Sally och Mulle, biltvätt och dammsugning av densamma i nämnd ordning.

Har även hunnit med lite soffläge i någon timme och en god (hämt)middag med maken så nu tycker jag att jag förtjänar att bara slappa resten av dagen.

Jag är tämligen inaktiv med allt som inte rör jobb, hund och häst på vardagarna så av förklarliga skäl blir det en del att stå i på helgerna om man inte vill leva i smuts och oreda.

Som tur är, är både maken och jag tämligen ordningssamma ( Soya också för all del) så det mesta hinns med på helgen om man bara är lite organiserad.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>